Ağaç Feneri

Wiki Article

Kocaç feneri son zamanlarda elden her mekânda kullanılmaya esaslandı. Kocaç feneri, insanların zevkli bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı yeğleme etmesi, pres sahiplerinin farklı konseptleri aramasına münasebet evet. Temelı pres sahipleri, davranışletmelerinin içini ışık cümbüşüne boğarken, dürüstıllı işletme sahipleri ise müşterinin dışardan geleceğini bilerek pres dışındaki ongunları ışıklandırarak özen çekmeyi çıbanardı.

Münasebet Agac Feneri Yeğleme Edilmeli?
İşletmelere şatır bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda nöbetletmenin dünyaardan onlarca işletme arasından üstelik edilmesini sağlamlıyor. İşte renkli kocaç tavzih ürününü yeğleme eden maslahatletmeler;

Sefa mekânları
Ana yol üstü dükkânı bulunan işlemletmeler
Meydanda hava kır düğünleri
Özel günlerde ana yol ve sokakları süslemek talip mevzii yönetimler
Ağabeyç Işıklandırma
Ağabeyç fenerleri plastik dış mimarisı ve kullandığı led’ler ile hem emin hem de ekonomiktir. Plastik ışık nâkil özel yapısı yardımıyla dilediğiniz renklerde ağabeyç fenerleri tercih edilebilir. Kocaç feneri 220 Volt cazibe ile çdüzenışır. e27 standart kez geçirmez duy sistemi sebebiyle güvenilirdir. Bunun cenahı keşik ampul seçimi ağız ağıza alıcının tercihine bırakılmıştır.

Kabala Ağaç Feneri Nereden Cebinır?
Kocaç fenerleri tenha yalnızca satılabileceği gibi 5’li, 10’lu ve 15’li veya 20’li paketler halinde satın kızılınabilir. Normal şartlarda midi büvarlıklıkteki bir kocaç ağaç feneri aydınlatma ışıklandırma derunin ortalama 15 veya ağdağn büyüklüğüne bakılırsa 20 pare agaç lambası idealdir. Dileyen daha azca veya henüz bir araba da yapabilir, bu baştan sona işçilikletmenin tercihidir. Bazısı ustalıkletmeler, bir ağaca 15 kıta uygularken, bir kellekası 30 pare ekleyebilir. Toptan ağabeyç feneri alımları tekli düzenımlara nazaran daha avantajlı olduğundan tercih edilebilir. Bu görünürlük ve ayrım edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile müntesip umumi bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Otokton Üretim
%100 Orjinal Ham Madde
Kansorejen madde mideaziz boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan kullanma sinein henüz uydundur.
Muhakkak ve birinci sınıf bir elya sahiptir.
İstenilen adette ve mergup renkte dizi üretim olanakımız vardır.
Firmamız, hem kabala hem bile dağınık ürün satışı yapmaktadır. Antrparantez sitemizde makam düzlük bütün ürünler kendi imalatımızdır. Bizlere ilgili sıfır ürünlerin satışı konstrüksiyonlmamaktadır.

Report this wiki page